Startende
ZZP'er
Pakket

Ben jij startende ZZP'er
en heb je een logo en
diverse huisstijlitems nodig? 
Dan zit je hier geramd!

Wat krijg je?

Created with Sketch.

Pakket 1
Logo
Brief/factuurpapier
Visitekaartjes

OF

Pakket 2
Logo
Brief/factuurpapier
Visitekaartjes
Voertuigsigning

*Je krijgt overal de open bewerkbare bestanden van + kleurinformatie en fonts.


Wat kost het?

Created with Sketch.

Pakket 1 kost: 450,00 excl. BTW
Pakket 2 kost: 650,00 excl. BTW

Hoe werkt het?

Created with Sketch.

Stap 1: Wat zijn je wensen?

Heb je graag een persoonlijk gesprek? Ben je een beller? Of toch meer een mailer/apper? WEUST voelt zich prettig bij alle vormen van communicatie.
In deze eerste fase inventariseer ik je wensen door de juiste vragen te stellen. Welke vormgeving past bij jou en/of je bedrijf, heb je bepaalde ideeën bij de uitstraling etc. 

Stap 2: Logo ontwerp

Ik weet nu wat je wensen en eisen zijn. Het ontwerpen van het logo kan beginnen! Eerst maak ik een aantal ruwe schetsen voor het logo. 3 opties om precies te zijn. Aan de hand van deze logo's zoeken we samen naar de beste en met jouw feedback gaan we verder met vormgeven, totdat het logo compleet naar wens is.

Stap 3: Ontwerp van brief/factuurpapier en visitekaartje

Het logo is klaar, nu kunnen we beginnen met het brief- en factuurpapier en het visitekaartje. Ik maak 2 opties aan de hand van het gemaakte logo. Geheel in stijl. Aan de hand van deze twee opties komen we gezamenlijk met jouw feedback tot een definitief ontwerp.

Stap 4: Voertuigsigning

Je voertuig is het rijdende visitekaartje van je bedrijf. Super belangrijk om je reclame in stijl door te trekken. Ik maak 2 opties voor een type voertuig. Aan de hand van deze ontwerpen zoeken we ook hier samen naar de beste en met jouw feedback gaan we verder met vormgeven totdat het voertuig compleet naar uw wens is.

*Elke stap : Maximaal 2 rondes aanpassingenEen project waar ik trots op ben!

Van Voorst Bouw uit Harskamp, wilde graag het het totale pakket, dus pakket nummer 2. Samen zijn we tot onderstaande resultaten gekomen.

Ben jij (startende) ZZP'er en heb je hulp nodig? Laat het me weten via onderstaand contactformulier

Netherlands

Ik heb het Privacybeleid gelezen en begrepen.